Fredagskväll

Igår var vi som sagt i Rinkeby, lika spännande som vanligt :) Tusen ovanliga saker i alla affärer och utomlandskänslan var total! Man behöver inte flyga iväg någonstans här inte. Med oss fick vi salta fiskar (kex), turkish delight, nötter, grötris och lite sånt. Sedan åkte vi till Kista centrum och käkade där och kollade i affärer.
Väl hemma tittade vi på den 3,5 timmar långa filmen Bangkok Hilton. Den var jättebra och sjukt läskig. Jag tycker alltid att fängelse- och knarkfilmer är väldigt spännande. Den här handlar som ni kanske vet om en tjej som blir lurad, av en kille hon nyss mött, att frakta in knark över gränsen från Bangkok. Hon åker fast och hamnar i ett Thailändskt fängelse. Jag kan verkligen rekommendera filmen, men ni borde inte se den precis innan ni ska till Thailand då man verkligen blir avskräckt från det landet och dess invånare.

Idag lagade vi egen pizza till lunch och nu i kväll är jag barnvakt, mysigt! Skönt att ta det lite lugnt en fredagskväll faktiskt. Men i morgon lutar det åt utgång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordet är ditt:

Trackback
RSS 2.0