Modevisning

Då var det ny vecka :) Tiden går sååå snabbt just nu. Mindre än 3 veckor kvar tills vi åker till Spanien! Det ska verkligen bli hur kul som helst.
Det enda är att jag kommer att sakna mitt hjärta sjukt mycket. Vi har aldrig varit ifrån varandra längre än 2-3 nätter under 3 ÅR! Jisses.. Och nu 6 veckor. Eller ja.. Han kommer ner dit i en vecka i mitten av perioden så det ska nog gå bra :)

Idag har jag varit hemma hos Terhi och pluggat och umgåtts. Drack kiwismoothies och käkade soppa.
Sedan åkte jag och hämtade lillgrabben på dagis, och nu är jag hos dem.
Kl 8 ska jag möta upp Petra för ett glas vin och sedan ska vi på Oscar Jacobsons modevisning på Berns. SÅ kul ska det bli! Berättar sen hur det var.

Och i morgon ska jag till Arlanda på äventyr!

See ya.


Helgaktiviteter

Igår åkte jag ju hem till Jenny och hälsade på. Deras nya lägenhet hade blivit superfin efter renoveringen! Jenny bjöd på min favvomat (ceasarsallad) och vi satt och pratade genom våra liv i några timmar. Himla mysigt!

Invigningskvällen för MB fashionweek i Kungsträdgården var jättekul. Vi minglade runt och drack gott. Amanda Fondell spelade, svenska TopModel hade preview osv. Tror att de börjar sända programmet till veckan och jag kan säga att det max var 2-3 fina personer med, jisses. Sen drog vi i alla fall och käkade.

Sen satt jag och älsklingen och pusslade och lyssnade på musik halva natten :)

Nu har jag precis suttit och pratat med mamsen i 1,5 timme. Hon kommer hit nästa helg, längtar!
Nu ska jag snart åka på dansträning och sedan ikväll ska jag och İsmail på parmiddag till Terhi och Robin :) så det blir med all säkerhet en bra kväll!

Ha en bra lördag!



Semla & fashionweek

Jag sitter här och njutväntar just nu. Vi har nämligen två semlor som just tagits ut ur kylen som bara står och väntar på att jag ska styra benen ut mot köket och hämta dem. Första semlan för i år - oj vad jag längtat! Älskar semlor.
Och efter dagens hårda pulsträningspass är jag verkligen värd en!

Nu har vi långhelg från skolan i 5(!) dagar. Underbart. Men dagarna är redan fullbokade ändå, så ingen rast och ingen ro. Men det är nästan bara roliga saker som tur är :)
I morgon ska jag åka hem på lunch till Jenny vid 11 och sen träffa Sanna på eftermiddagen.

Nästa vecka börjar ju MB fashionweek här i Sthlm. Så i morgon kväll har jag fått inbjudan till invigningsminglet. Ska bli skitkul! Massa skumpa, mode och mingel - kan ju inte bli bättre!
Och nästa vecka har jag fått inbjudan till en massa visningar. Det stora dilemmat är bara... Vad i hela friden ska man ha på sig? Kan bli en sväng på stan. Eller en djupdykning i Sannas garderob...


Mamma kommer hem

(skrev detta förut vid 16,50..)

Hej på er!

Just nu sitter jag här och väntar på att dansen ska börja klockan 5. Håller på att frysa ihjäl. Någon som har något tips på hur man förbättrar sin blodcirkulation? Jag har alltid jättekalla händer och fötter och vet verkligen inte varför? Jag rör ju mycket på mig så det hjälper inte...

Längtar tills i morgon för då kommer Mamsen hem från Florida! Som jag saknat våra dagliga samtal!

(min nya tröja)


Nespresso

Hej!

Vad händer hos er? Jag har haft skola hela dagen - arbetsmiljö och arbetsrätt. Efter det åkte jag direkt till dagis och hämtade lillgrabben. Hängde med honom i några timmar och nu är jag hemma och ska laga mat! Blir kycklinggryta med timjansås.

Och vet ni vad jag fick idag av föräldrarna till barnen jag passar?! En nespresso kaffemaskin och massa kaffekapslar! Jag är lycklig :)


Pussel

Vi hade världens mysigaste dag igår. Kändes helkonstigt att inte behöva öppna skolböckerna! Först obligatorisk söndagslångfrukost innan vi åkte till Nacka forum för lite shopping och fika.

Jag köpte lite underkläder och en tröja och Ismail köpte träningskläder och ett 1500-bitars pussel :) Gick där ett par timmar innan vi åkte tillbaka till stan för trerätters middag på en mysig restaurang.
Sedan gick vi till Sergel för att gå på bio men det var verkligen ingen film som vi ville se...
Så det blev hem och pussla i stället. Så himla kul! När ramen nästan var färdigbyggd insåg vi dock att vårt bord var för litet... Men vi löste det ändå genom att ta ner vår största tavla och la den på bordet.

Och dag var det skolan som gällde.. Arbetsmiljö. Känns rätt kul ändå!
Nu har jag precis varit på spinning. Första träningspasset av 5 den här veckan! Tjohooo.

Och just det nu är det inte långt kvar tills vi åker till Spanien heller. Mindre än 1 månad kvar, helt sjukt!




Äntligen!

Ääääntligen är tentan from hell gjord! Det kändes helt okej så förhoppningsvis kan jag checka av den. :) Så, känner mig typ på-nytt-född. Åkte och dansade direkt efter tentan så nu är både hjärnan och kroppen rätt möra.

Jag och hjärtat lagade god lasagne med massa grönsaker i och nu är det soffläge och film som gäller. Tvivlar på att jag kommer orka hålla ögonen öppna.. Jag har varit supertrött vid 9 varje kväll den här veckan då hjärnan gått på högvarv och tröttat ut mig. Så jag har inte varit något trevligt filmsällskap direkt...

Imorgon ska vi ut och käka på finrestaurang och fira eftersom att Ismail vann pengar idag! (tippade på fotbollsmatcher). Annars är vi bara lediga båda två! Sovmorgon, inga måsten, jobb eller plugg. Denna dagen har jag längtat efter i flera veckor nu <3


Mys

God kväll!

Vi ligger här hemma i soffan i matkoma... Dagens middag bestod av panerad fisk på rödspetta, remouladsås, ugnsgrillade brysselkål och det godaste potatismoset ever!! Ojoj vad gött mos! Vi åt så vi nästan storknade.

Nu kollar vi på fotbollen, Real-Barca. Jag funderar på att lägga huvudet i hjärtats knä och somna lite innan det är dags för sängen. Älskar att somna till sport på TV'n. Så får det bli. Natti!


For your info

Jag känner mig som en så himla dålig kompis just nu och har gjort de senaste 2 veckorna. Men skolan tar ALL energi och tid inför den här tentan... Vilket innebär att jag måste tacka nej till allt roligt. Det enda jag kan lägga ledig tid på är typ träning för att få lite extra energi.

Men på lördag kl 15.00 får jag tillbaka mitt liv!


Nerja

Nu så.

Den 19e februari sätter jag mig på ett flyg till Spanien, Nerja (nära Malaga) och stannar i 6 veckor. Jag och min bästa class mate Terhi ska nämligen dit och göra sista praktiken och även vårt examensarbete. Ska bli sååå himla kul och spännande. Vi ska göra en resepaketering (en nischad resa kan man säga) åt ett hotell med svensk ägare. Så vi ska sköta ALLT. Marknadsföring, trycksaker, marknadsundersökningar, budgetar osv osv. Är så taggad! :)

Ville ju inte säga till er innan allt var bestämt, men nu är allt bokat och klart!



Boeuf Bourguignon

God kväll!

Vad har ni för er? Vi ligger hemma i soffan efter en lååång dag! Igår kväll packade jag både frukost och lunch i dagens matsäck för i morse mötte jag upp Terhi innan 7 för att åka till Södertörn och plugga. Vi var typ helt själva på hela skolan på morgonen.. Det kändes verkligen som ett upplägg till en dålig skräckfilm.

Så vi satt väl där till halv tre innan det var dags för att åka och dansa.
Och nu har jag en Boeuf Bourguignon som står och långputtrar på spisen. Så det ska vi klämma i oss till serien Menekşe ile Halil nu snart - sjuuukt spännande. Vi måste till och med sitta och hetsäta och skala solroskärnor när vi tittar för att lugna nerverna..

I morgon ska jag avslöja det jag teasade er med häromveckan :)

Ha en fortsatt bra helg!


Blöh

Hallå mina vänner!

Plugget har övertagit mitt liv just nu. Jäkla bokföring och redovisning.. Kan säga att jag inte kommer att bli revisor i alla fall. SÅ tråkigt. Är påväg till Södertörn för seminarium nu.

Ha en bra dag!


Disney on ice

Goddagens!

Idag har varit en rolig dag! Gick upp och hade mysmorgon med älsklingen eftersom han var ledig. Sedan begav jag mig till mina kids som jag passar. Familjen bjöd nämligen med mig på isshowen "Disney on ice" i Globen.
Det var hur mysigt och bra som helst! Det kan jag verkligen rekommendera. Massa dans, sång och show framträtt av alla kända disneyprofiler - och allt på skridskor. Och barnen älskade det.

Sedan åkte jag hem till Terhi som nyss kommit hem (från sitt hem) från Skövde. Så vi pluggade och tjötade.

Och i morgon börjar skolan... Med blandade känslor från mig. Kanske mest för att en fet bokföringstenta står för dörren och det minst sagt är dags att kliva in i pluggkoman - suck. Örker inte! MEN mindre än 5 månader kvar av plugg, sen är jag klar! Galet :)

Nej dags att hoppa i säng, Natti!


Sammanfattning 2011

Här kommer filmen! Vissa texter går lite snabbt så man får läsa fort :)

Så, på 11 minuter sammanfattas här mitt år 2011:



Film

Jag har suttit hela dagen och knåpat ihop en film som sammanfattar mitt år 2011. Tänkte först göra inlägg för varje månad, men ångrade mig. Jag gör ju filmer om alla andra händelser och resor så jag tyckte att det passade bra. Kanske roligare för er att kolla på också :)

Så nu sitter jag bara här och väntar på att den ska laddas upp.. Är sjukt segt! Så filmen kommer nog upp i morgon.

Vi har precis käkat. Slängde ihop vårrullar och wok. Har suttit som i trans hela dagen med den där filmen.. Har glömt att både äta, gå på toa, klä på mig osv. Helt fastnat i min lilla bubbla.

Men i morgon är det andra bullar. Träning, städning och pluggning står på schemat, huja!

Nu ska vi kolla på serien "Menekşe ile Halil" som vi gjort varje ledig stund sen en vecka tillbaka. SJUKT bra serie. Går verkligen inte att sluta titta. Vissa kvällar har vi nästan suttit uppe hela natten för att vi inte kan slita oss - illa, haha.. Hoppas dock vi kommer i säng innan 4 i natt.

Ha det!


HEJ

Åh, uppdateringen har verkligen varit rikskass på senaste tiden. Men det har varit så mycket annat som tagit upp all tid... Men i morgon, i morgon blir det uppdatering deluxe! :)

Ha det gott!


RSS 2.0