Naturell yoghurt med hemmagjord svartvinbä...

img_6130 (MMS)

Naturell yoghurt med hemmagjord svartvinbärssylt och valnötter - ljuvligt!!  Idag har jag varit på Sign hela dagen och nu har jag fått tre helt egna projekt att leda över, spännande! :) Känns lite stort I morgon blir det några möten och sedan ska vi provsmaka de nya menyerna från restaurangen! Så himla nice.  Idag har jag också köpt ett par senapsgula lite tjockare strumpbyxor. Vet inte riktigt om det är jag än, vi får se :) Bor typ i midjehöga kjolar nu för tiden så det kan ju vara kul att variera med de svarta strumpbyxorna tänkte jag. Är jag den enda som toklängtar efter hösten? Vill ha regn, stora mysiga halsdukar och stickade tröjor!


Moussakan står i ugnen, godiset är framme ...

img_3592 (MMS)

Moussakan står i ugnen, godiset är framme och det blir kladdkaka till efterrätt! Sockerchooooock! Men det är ju bara Şeker (socker) Bayramı en gång och året ;)


Nu sitter jag på tunnelbanan påväg mot Cla...

img_7905 (MMS)

Nu sitter jag på tunnelbanan påväg mot Clarion Stockholm. Jag ska nämligen var med och fotograferas inför deras nya reklambilder! Ska bli kul :) så det håller väl på några timmar, sedan ska jag skynda mig iväg till skolan och lämna in ett viktigt papper innan jag ska på ett möte på Sign kl 3. Full rulle idag! Och sen i kväll ska vi ju fira Bayram här hemma. Ramdan är ju nu slut vilket ska firas genom att äta en massa, massa mat och godis i flera dagar, inte mig emot! :) Iyi bayramlar!!!


Mannen kommer hem med rosor och hämtmat - ...

img_0022 (MMS)

Mannen kommer hem med rosor och hämtmat - det är fredag gott folk!


Fredagsmys

God kväll!

Vilken vecka jag haft. Har ju börjat min 3 månaders långa praktik nu på mitt älskade Clarion Sign. Bättre hotell får man leta efter! Helt underbar mentalitet bland personalen och det känns som att man kommer in i en helt ny värld när man kommer in i huset. Känner mig så himla nöjd och stolt över att jag kommit in där. Jag är på sälj och projektavdelningen vilket är hur spännande som helst. Mycket eget ansvar och roliga uppdrag samtidigt som man springer omkring i en liten kostym och ser tjusig ut.

Så idag har jag suttit i olika möten hela dagen. Sedan efter jobbet gick jag och några andra tjejer från kontoret ut och delade på en flaska rödtjut och diskuterade livet. Allt känns mest underbart just nu.
Sedan åkte jag och mötte upp Alex på hans frisörsalong och han bjöd ut mig på middag, smarrig lax!

Nu är det fredagsmys som gäller för hela slanten här hemma i soffan med min lovvah, film och popcorn. Så adjöss med datorn :)

Ha en underbar helg!


RSS 2.0