Klassfest

Här kommer några bilder från klassfesten i Terhis crib!


Världens bästa skola

Jag läser ju Hotel Management på Frans Schartaus handelsinstitut. Det är en jättefin, gammeldags skola som ligger högst uppe på en kulle på söder. Det känns nästan som om man går lite bakåt i tiden när man går in i skolan. Policys och normer sitter lixom i väggarna. Men det absolut bästa är utsikten. Åt ena hållet ser man ut över alla taknockar på hela söder ända bort till globen. Åt andra hållet tittar man ut över vattnet och ser hela Djurgården, Skeppsholmen, Gamla stan och Slussen. Får man inte inspiration där så vet jag inte vart man skulle hitta det.



Jag stod och tog korten idag höst upp på den lilla "spetsiga" minibalkongen som ni ser högst uppe till vänster?


God kväll

Vad gulliga ni är när ni säger att ni saknar inlägg. Det enda jag gjort senaste tiden är väl typ att plugga, träna, baka och sova, haha kul va? Skolan går nämligen på högvarv just nu. Men lite vin och fest har jag allt lyckats klämma in ändå!

Här kommer lite bilder, bara för er.

Picknick ute i vårsolen med min älskling



Lapa sol!



Fina Alvik



Egen grekmat - yummy in my tummy!



Bar 54 med Ännie

Terhi och Richard hackar bort den sista snön

Ros från min älskling


Njut varje minut

Den här hänger mitt framför ögonen på mig när jag diskar. Ganska passande.


Soffan

Jag lovade ju er bilder på soffan och det andra jag köpte.

Soffan och de vita kuddarna:



Det är inte bara jag som älskar soffan!



Åh, finaste kuddarna!



Dom nya skorna



Flanellpåslakan



Och min älskling får också vara med, även fast han inte är ny



Klassfesten igår var nice. Kvällen slutade dock inge bra när min älskade baby (iPhone) blev snodd på Ambassadeur. Känner mig mycket handikappad idag. Suck. Gud kanske resonerade att det skulle vara "en sak in, en sak ut" nu efter min shopping. Tack för den.

Nej nu ska jag kolla lite serier innan det är dags att hoppa ner i bingen.
Sov sött


Host

Äntligen klar med inlämningsuppgiften som skulle varit inlämnad idag. Satt och slet mitt hår in i det sista kan man säga. 00:06 skickade jag in den, alltså 6 minuter försent. Vi får se hur bra överseende min lärare har. Ämnet som det handlade om var i alla fall Professional English.

Annars har jag varit och shoppat tills jag droppat idag. Åkte till Sickla köpcentrum och det var GRYMT! Helt klart en ny favvo. Jag köpte i alla fall ett par skor, soffkuddar och påslakanset i flanell. Ska visa i morgon tänkte jag!

Vi har faktiskt köpt en ny soffa. Jag hade tjatat om det i typ en vecka och Alex sa att "okej, om du säljer de vi har först". Dagen efter slängde jag upp dem på blocket och hade sålt dem när han kom hem från jobbet, hehe.
Jag hade hittat en jättefin soffa från EM-möbler som vi beställde förra veckan och igår kom den. Och jag kan bara säga att; JAG ÄR KÄR! Vill inte ens kliva upp ur den.
Den är typ lite gråspräcklig i färgen och är en tresitssoffa med en divan. Breda, kantiga armstöd och hur skön som helst. Tar en bild i morgon. Så nu fick jag ju en anledning till att köpa nya soffkuddar. Dom jag köpte är lite gammelvita, runda och ser ut som en ros ungefär. Kan inte riktigt förklara. visar som sagt i morgon.

Jag är sjuk också. Alex har haft influensa nästan hela veckan så jag har bara väntat på att bli invarderad av hans virus. Började känna av halsont i onsdags när jag tränade och nu hostar jag som aldrig förr. Som tur är har jag en flaska med morfin-hostmedicin kvar sedan sist jag var sjuk.
Så det som förtärs i stora lass just nu är den, strepsils och esberitox i hopp om att ha min röst tillbaka i morgon när vi ska ha klassfest. Vi får väl se hur det går med det.. Låter som en gammal tant som har rökt i 50 år just nu.


2 år av kärlek

Idag har jag och mitt hjärta varit tillsammans i 2 år. Tänk att han efter 2 års tid fortfarande får mig att känna fjärilar i magen!





Du är mitt allt


Aktiv helg

Helgen har varit helt fantastisk! Både jag och Alex var lediga torsdag och fredag så helgen har minst sagt varit lång.
Om jag ska sammanfatta helgen med några ord; Öl, träning, egenpanerad rödspätta, chilensk privatfest, turkfruträff, party, jobb och bakfylla.

Jisses. Vet inte riktigt hur jag lyckats få in så mycket på så få dagar. Idag har jag däremot gjort...nada. Är glad att jag ens lyckades ta mig in i duschen. Känner mig fortfarande bakis efter i fredags. Det är lite så med mig, 100% energi eller 0% energi.

Nu ska jag krama på min fina man.
Iyi geceler!


RSS 2.0