Så, det var den dagen. Det blev lite shopp...

img_1223 (MMS)

Så, det var den dagen. Det blev lite shopping faktiskt, bl.a. en beige trenchcoat som jag är så nöjd med! Vid ett åkte jag till skolan för lite info inför hösten - känns sjukt långt borta dock.. Har bara sommar i huvudet nu. Efter det styrde jag och Terhi mot Stureplan för att ta en kaffe i solen innan vi gick till träningen. Det blev ett Pluspass idag. Fattar dock inte hur jag pallade då jag totalt glömt/inte hunnit med att käka mat idag - skärpning. Tur att maten redan var klar jag kom hem vid 7 i alla fall. Kunde typ ha käkat en hel häst. Sprang även in och köpte en massa blommor till blomlådorna på balkongen. Så det + storstädning av balkongen har jag sysselsatt mig med hela kvällen! Nu ligger jag i soffan och väntar på hjärtat. Han kommer vilken minut som helst så nu pirrar det i hela kroppen - vi har ju lixom inte setts sen i morse :) Godnatt folks!


Råkade gå upp alldeles för tidigt i morse ...

Råkade gå upp alldeles för tidigt i morse då jag trodde att skolan började kl tio. När jag pratade med Terhi på vägen till tunnelbanan visade det sig att vi började klockan ett.. Istället för att bli grinig över att jag missat några timmars sovmorgon så kändes det bara bra på något sätt att jag lixom vunnit några timmar. Så i stället för att åka hem och krypa ner hos mannen under täcket (som i och för sig också bar ganska lockande) är jag nu påväg till Nacka Forum för shopping! God morgon på er!


Är otroligt hightech och försöker mig på a...

Är otroligt hightech och försöker mig på att mobilblogga!


Påsk del 3

Alex och jag lånade cyklar av faster och var ute och cyklade i bostadsområdena. Haha, hur länge sen var det inte man cyklade? Helt klart undervärderat!
På påskdagen var vi först och tittade på min superduktiga kusins tennismatch (i vit t-shirt på andra bilden)Alex och Amanda.Hela sista dagen satt vi ute på altanen och solade, pratade och drack lite vin och öl. Kvalitetstid big time!
Sedan flög Alex och jag hem till Stockholm igen.Tack faster för en underbar påskhelg!

RSS 2.0