Ingen mobilblogg idag inte

Woho, idag sitter jag vid datorn för en gångs skull! Anledningen till detta är att jag tänkte säkerhetskopiera lite bilder.

Idag har vi fixat och grejat lite här hemma. Alex skruvade upp ett par hyllor över tv:n och jag dekorerade dem. Och jag själv skruvade upp en hylla i köket och planterade om lite blommor. Jag är faktiskt väldigt händig när det kommer till att montera, bygga och fixa med byggrejer. Det trodde ni inte va? Tycker det är rätt kul faktiskt.
Sedan har vi haft en lång mysfrukost och Alex har börjat förbereda lunch/middag: köfte! Yumm! Själv ska jag iväg och dansa medan Alex kör söndagsstädning. Ibland har man det gött. Spännande hur folk fördelar hushållssysslorna. Jag tvättar och lagar mat oftast, medan Alex diskar och städar mest. Sedan har jag nog max tagit ut soporna 5 gånger under vårt förhållande medan jag nästan alltid ställer all nyhandlad mat på sina platser i köket.

Här kommer resultatet av hyllorna över tv:n i vardagsrummet:



Vad tyckte ni? Självklart ska vi sätta kort i ramarna också. Den där prydnadsgrejen där killen och tjejen håller armarna som ett hjärta fick vi av min faster i förlovningspresent. Älskar den!



Vi har ju fått många fantastiskt fina förlovningspresenter, borde lägga upp ett inlägg om det! Kommer senare.

Kommentarer
Postat av: D

Hur kan namnet Ismail bli Alex? Är det ett tappert försök att försvenska honom eller?

2011-09-11 @ 19:26:56
Postat av: Jenny

Va fint :D

2011-09-12 @ 11:29:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordet är ditt:

Trackback
RSS 2.0