Kvällspromenad

God kväll.

Idag har varit en riktigt rolig dag, men det får ni höra om i morgon!

Laddade upp lite bilder från igårkväll då vi var ute och gick lite här i Nerja. Det var molnigt av och till hela dagen... som ni ser på bilderna. Men nu får ni se lite hur det ser ut här i alla fall :)

Vi hade blivit rekomenderade ett matställe som hette "El Istanbul" och jag tänkte att det kanske var turkar som hade det... Så vi gick dit! Och jajemen.
Åhh vad skönt det var att prata lite turkiska! Kände mig så fri helt plötsligt eftersom att min spanska verkligen är begränsad... Så annars blir det ju mycket engelska, men det är väl inte riktigt spanjorernas starka sida kan man säga. Även om man pratar engelska med dem så pratar de spanska tillbaka, haha. Så det var väldigt skönt att få göra sig förstådd :)
Vi käkade där, drack kaffe och till det kom servitören ut och bjöd oss på baklava, GÖTT!!

Sen tränade vi en dansig version av step up på gymmet kl 20,30-21,30 (japp de har en annan dygnsrytm här..) Eller ja, passet började 20 minuter sent för att instruktören hade haft ont i magen. Fasta tider gäller inte riktigt här, tycker det är ganska gött :)
Det var väldigt bra pass i alla fall och jag kan säga att det är inte så lätt att följa träningsinstruktioner på spanska, haha. Men det gick jättebra i alla fall, men det är så himla kul att se hur allt skiljer sig så mycket från Sverige. Musiken var för det första sviiiinhög... Inga tanter som klagar på att musiken är för hög där inte (som det brukar vara på friskis). Under passet "tjoades det" och klappades händer hej vilt bland deltagarna. Då och då skreks det även ut något glädjetjut och ibland vände sig någon mot en och sa att man var grym. Skön stämning helt enkelt.

Nej nu blir det natten och ett avsnitt gossip.
Natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordet är ditt:

Trackback
RSS 2.0