Marknad

Hej!

Idag skulle det tydligen ha regnat... men än har det inte gjort det. Solen skiner men ibland kommer det lite moln. Så vi gick ner och kollade in tisdagsmarknaden. Jättemysigt! Älskar marknader. Kläder och saker är väl inte så mycket att ha men frukt och grönsaker är sjuuukt billigt.

Vi köpte massa apelsiner, satsumas, turkiska paprikor, vindruvor, squash, äpplen, lök och päron för drygt 20 kronor! :) Galet!
Sedan köpte vi även lite olika kryddor, avokados, ingefära, en kruka basilika och nötter (spanska mandlar är sjuuukt gött!). Tog även lite kort inför paketresan.

Kl 6 ska vi ha möte med hotellägaren igen för att gå igenom tidsplan osv. I början av juli kommer vår egendesignade matresa gå av stapeln och det är mycket som ska hinnas göras innan dess. Den här veckan ska vi bara uppleva staden, försöka äta ute mycket och insupa stämningen tycker Magnus, hotellchefen. Så det är väl det vi gör :)

Ikväll ska vi till ett stort gym här och köpa medlemsskap. De har massa lesmillspass (bodybump, step, RPM, bodyvive och zumba osv). Så i kväll blir det zumba, ska bli askul!
Förresten, måste tipsa om appen "Tango". Det är gratis videosamtal som man kör över wi-fi och funkar jättebra. Ismail och jag använder den varje kväll och det är SÅ skönt att se honom, mitt hjärta.

Nej nu ska vi ner och köpa spaghetti för att laga med köttfärsås på takterassen!
XOX


Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh va fint ni ser ut att ha det kompis!! Ska genast ladda ner den appen den kommer garanterat att behövas :P Puss på dig

2012-02-21 @ 17:16:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordet är ditt:

Trackback
RSS 2.0