Utgång på gång

Hej vänner

Livet i Spanien flyter på. Livet är gött på alla sätt och vis. Saknar såklart min älskling, men han är ju här om... 12 dagar. Askim benim! Seni özledim..
Solen skiner varje dag och både min och Terhis hud byter sakta men säkert färg - väldigt välkommet! I morse var vi ute och mortionerade och sprang på stranden. Helt underbart! Sen har vi varit ute och rekat lite hotell för att bestämma oss för vilket vi ska välja inför våra killars ankomst. Ismail och jag kommer att bo i Malaga i 3 nätter och i Nerja i 3 nätter.

Idag är det utgång som gäller. Tutti Frutti-gatan ska bestigas (bargatan). Vi har varit på mataffären och köpt världens godaste karamelvodka (35 kr/liter) som vi blandar med mjölk och is. Sjuuuuuukt gött! Alltså, all sprit (även orginalmärken) är galet billigt. Bra viner kostar mellan 6 kr/flaska och uppåt. Utelivet här börjar vid halv 2 så vi var tvungna att ta en nap på två timmar förut för att orka... Men nu strömmar musiken ur högtalarna och partytarmen börjar komma igång. Så sen efter lite yatzy-spelande, piffande och deeptalk (som alltid kommer med alkoholen.. ;P) så är vi väl redo för utgång!

På tal om priser här... det är väldigt billigt. Igår var vi t.ex. på en av de populäraste tapasrestaurangerna här i stan. Vi drack 4 öl och åt ca 10 olika tapasrätter (stooora) för totalt 150 SEK. Det ÄR billigt. :) Och ofta är det så att om man köper t.ex. en öl så får man en tapas på köpet. Eller om man köper två maträtter så får man en flaska vin.

I morgon ska vi hänga på stranden och bada hela dagen. Jag känner att det är dags att sola lite baksida då jag ser ut att komma från två olika nationaliteter i dagsläget. Sen ska vi åka och ta lite bilder på "campot" där en av våra aktiviteter ska utspela sig. Ska berätta mer om det senare.

Jag vet inte om ni har förstått det men; Vi gör en paketresa (flyg, hotell och aktiviteter) som ska gå av stapeln 3-10 juli för 20 personer. Temat är "mat och dryck" och vi ska hitta olika aktiviteter som ingår i paketet. Sen sköter vi all marknadsföring osv. Vi kommer också att åka hit den veckan i juli för att genomföra allt.

På måndag åker vi till Malaga och göra stan och på kvällen ska hotellägaren bjuda ut oss på middag. Tisdag ska vi åka till Spaniens 3e största sevärdighet - Grottorna i utanför Nerja. Ska tydligen vara mäktigt.
Chefen är tycker att det är väldigt viktigt att vi är ute och turistar så mycket som möjligt för att lära känna stan och allt runt om. Så vårt jobb just nu är ju som ni märker att åka runt och kolla på sevärdigheter, käka på olika restauranger, gå på shower, besöka nattklubbar osv. Inte helt fel :)

God kväll från Nerja!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordet är ditt:

Trackback
RSS 2.0